Ngarep > Produk > Set Pancuran > Set Pancuran Square

Set Pancuran Square Produsen

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Co., Ltd. minangka produsen profesional lan eksportir ing China. Wis luwih saka 20 taun ing industri plastik lan luwih saka 10 taun ing industri sanitary ware. Kita lulus sertifikasi sistem kontrol kualitas ISO 9002S ing awal 1999. Kita nggawe kabeh produk ing China. Produk sanitary ware seri kalebu ing ngisor iki: sirah padusan, padusan tangan, set rel geser, braket padusan, selang padusan, kothak padusan set, braket padusan tembok, aksesoris padusan, padusan bidet, padusan lan aksesoris jedhing, lan transaksi produk sanitary ware liyane ing situs web Made in China.

Set padusan kothak minangka seri produk ing set padusan kita. Kothak kasebut beda karo desain bunder tradisional. Bakal narik kawigaten para pelanggan dadi model desain ing pasar. 201 stainless steel lan perawatan Chrome-dilapisi nggawe produk katon luwih mengilap, karo kothak padusan pesawat lan kran banyu kothak, iku banget dhuwur-mburi.

Dilengkapi mesin injeksi plastik sing dikontrol komputer anyar; sistem testing canggih lan mesin packaging blister apik, kita bisa kanggo nyedhiyani sampeyan produk kualitas minangka dibutuhake. Babagan packing, kita apik ing blister packing lan kothak werna, mesthi, kita bisa kurban sawetara packing khusus yen pelanggan duwe dikarepake. Set padusan persegi umume dikemas ing kothak warna utawa kothak putih. Minangka Produsèn, kita duwe pusat ngecor kita, engineers experienced siyap kanggo nggawe sembarang dandan modifikasi dijaluk dening sampeyan ing wektu cepet banget.
View as  
 
<1>
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Huanyu Sanitary Ware yaiku salah sawijining Set Pancuran Square produsen lan pemasok terkemuka ing china. Kualitas Tinggi Set Pancuran Square kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Kita duwe akeh banget produk kanggo nyedhiyakake layanan grosir. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita.