Ngarep > Produk > Selang Pancuran

Selang Pancuran Produsen

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, produsen profesional dhuwur & eksportir ing China lan wis ing baris plastik kanggo liwat 20 taun lan ing industri sanitary ware kanggo luwih saka 10 taun, Uga. kita wis certified karo sistem kontrol kualitas ISO 9002S ing pisanan 1999. kita Pabrik kabeh produk ing China. Produk sanitary ware line kalebu ing ngisor iki: Shower head, Hand shower, slider rail set, Shower holder, Shower hose, Shower set, Shower wall bracket, Shower accessories, Shower Bidet, Shower & aksesoris kamar mandi uga perdagangan karo produk sanitary ware liyane ing situs web Made in China.

Selang pancuran dipérang dadi selang stainless steel lan selang PVC, loro-lorone bisa digunakake karo pancuran lan bidet. Bahan mentahan tahan korosi, tahan suhu dhuwur, lan antarmuka umum internasional, cocok kanggo umume produk jedhing, dawane biasane 1.2m / 1.5m / 1.8m, lan uga bisa disesuaikan.

Dilengkapi mesin injeksi plastik sing dikontrol komputer anyar; sistem testing canggih lan mesin packaging blister apik, kita bisa kanggo sumber kualitas Shower hoses minangka dibutuhake. Babagan packing, kita apik ing blister packing lan kothak werna, mesthi, kita bisa kurban sawetara packing khusus yen pelanggan duwe dikarepake. Minangka Produsèn, kita duwe pusat ngecor kita, engineers experienced siyap kanggo nggawe sembarang dandan modifikasi dijaluk dening sampeyan ing wektu cepet banget.
Go karo Huanyu, pilihan sing paling apik
View as  
 
<1>
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Huanyu Sanitary Ware yaiku salah sawijining Selang Pancuran produsen lan pemasok terkemuka ing china. Kualitas Tinggi Selang Pancuran kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Kita duwe akeh banget produk kanggo nyedhiyakake layanan grosir. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita.