Ngarep > Produk > Aksesoris Pancuran

Aksesoris Pancuran Produsen

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, produsen profesional dhuwur & eksportir ing China lan wis ing baris plastik kanggo liwat 20 taun lan ing industri sanitary ware kanggo luwih saka 10 taun, Uga. kita wis certified karo sistem kontrol kualitas ISO 9002S ing pisanan 1999. kita Pabrik kabeh produk ing China. Produk sanitary ware line kalebu ing ngisor iki: Shower head, Hand shower, slider rail set, Shower holder, Shower hose, Shower set, Shower wall bracket, Shower accessories, Shower Bidet, Shower & aksesoris kamar mandi uga perdagangan karo produk sanitary ware liyane ing situs web Made in China.

Aksesoris pancuran kita kalebu kurung tembok, pembagi banyu, tangan pancuran, braket batang pancuran, lan kurung pancuran. Bahan mentah sing digunakake kabeh CHIMEI, yaiku salah sawijining 500 perusahaan paling dhuwur ing China, lan kita nggunakake plating krom kanggo perawatan permukaan. Kabeh aksesoris kita bisa didol kanthi kapisah. Pelanggan bakal tuku miturut pasar lokal.

Dilengkapi mesin injeksi plastik sing dikontrol komputer anyar; sistem testing canggih lan mesin packaging blister apik, kita bisa nyedhiyani sampeyan aksesoris padusan kualitas minangka dibutuhake. Babagan packing, kita apik ing blister packing lan kothak werna, mesthi, kita bisa kurban sawetara packing khusus yen pelanggan duwe dikarepake. Minangka Produsèn, kita duwe pusat ngecor kita, engineers experienced siyap kanggo nggawe sembarang dandan modifikasi dijaluk dening sampeyan ing wektu cepet banget.
View as  
 
<1>
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Huanyu Sanitary Ware yaiku salah sawijining Aksesoris Pancuran produsen lan pemasok terkemuka ing china. Kualitas Tinggi Aksesoris Pancuran kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Kita duwe akeh banget produk kanggo nyedhiyakake layanan grosir. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita.