Ngarep > Produk > Selang Pancuran > Selang Pancuran S.S

Selang Pancuran S.S Produsen

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, produsen profesional dhuwur & eksportir ing China lan wis ing baris plastik kanggo liwat 20 taun lan ing industri sanitary ware kanggo luwih saka 10 taun, Uga. kita wis certified karo sistem kontrol kualitas ISO 9002S ing pisanan 1999. kita Pabrik kabeh produk ing China. Produk sanitary ware line kalebu ing ngisor iki: Shower head, Hand shower, slider rail set, Shower holder, Shower hose, SS Shower Hose, Shower set, Shower wall bracket, Shower accessories, Shower Bidet, Shower & aksesoris kamar mandi uga perdagangan karo produk sanitary ware liyane ing Made in China Website.

S.S. Selang Pancuran, selang stainless steel sing dienkripsi, pengecoran tekanan tinggi, anti korosi, tahan bledosan lan anti bocor. Tabung njero PVC / EPDM berkualitas tinggi, tahan suhu dhuwur, ora gampang rusak lan retak. Antarmuka universal internasional, gampang diinstal tanpa alat.

Kita nduweni kemampuan sing kuat kanggo ngembangake macem-macem produk anyar kanthi macem-macem ukuran lan spesifikasi kanggo para pelanggan sing luwih tuwa kanthi macem-macem pilihan kanthi syarat sing beda. Kualitas produk sing dhuwur dijamin dening teknologi canggih, peralatan modern, lan kontrol kualitas ing saben tahap produksi. Kanthi visi manajemen lan terus berkembang, S.S. Shower Hose laris ing pasar global, sing wis entuk reputasi sing apik. Bisnis kita spesialis ing R&D, OEM, ODM.
Go karo Huanyu, pilihan sing paling apik
View as  
 
<1>
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Huanyu Sanitary Ware yaiku salah sawijining Selang Pancuran S.S produsen lan pemasok terkemuka ing china. Kualitas Tinggi Selang Pancuran S.S kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Kita duwe akeh banget produk kanggo nyedhiyakake layanan grosir. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita.