Ngarep > Produk > Rel Pancuran > Rel Pancuran Bunder

Rel Pancuran Bunder Produsen

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, produsen profesional dhuwur & eksportir ing China lan wis ing baris plastik kanggo liwat 20 taun lan ing industri sanitary ware kanggo luwih saka 10 taun, Uga. kita wis certified karo sistem kontrol kualitas ISO 9002S ing pisanan 1999. kita Pabrik kabeh produk ing China. Produk sanitary ware line kalebu ing ngisor iki: Shower head, Hand Shower, slider rail set, Shower holder, Shower hose, Shower set, Shower wall bracket, Shower accessories, Shower Bidet, Round shower rail Shower & aksesoris kamar mandi uga perdagangan karo liyane produk sanitary ware ing Made in China Website.

Babagan ril padusan Round, kita duwe macem-macem gaya. Sing paling klasik yaiku rod "7" sing wis didol. Kita duwe telung jinis ril padusan sing bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Kapisan yaiku baja tahan karat 201, dilapisi krom. Kapindho yaiku 304 stainless steel chrome plating. Bahan katelu yaiku kuningan. Perawatan permukaan uga bisa disesuaikan.

Dilengkapi mesin injeksi plastik sing dikontrol komputer anyar; sistem testing canggih lan mesin packaging blister apik, kita bisa kanggo sumber kualitas Round padusan alur
kaya sing dibutuhake. Babagan packing, kita apik ing blister packing lan kothak werna, mesthi, kita bisa kurban sawetara packing khusus yen pelanggan duwe dikarepake. Minangka Produsèn, kita duwe pusat ngecor kita, engineers experienced siyap kanggo nggawe sembarang dandan modifikasi dijaluk dening sampeyan ing wektu cepet banget.

View as  
 
<1>
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Huanyu Sanitary Ware yaiku salah sawijining Rel Pancuran Bunder produsen lan pemasok terkemuka ing china. Kualitas Tinggi Rel Pancuran Bunder kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Kita duwe akeh banget produk kanggo nyedhiyakake layanan grosir. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita.