Ngarep > Produk > Kepala Pancuran > Kepala Pancuran Overhead

Kepala Pancuran Overhead Produsen

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, produsen profesional dhuwur & eksportir ing China lan wis ing baris plastik kanggo liwat 20 taun lan ing industri sanitary ware kanggo luwih saka 10 taun, Uga. kita wis certified karo sistem kontrol kualitas ISO 9002S ing pisanan 1999. kita Pabrik kabeh produk ing China. Produk sanitary ware line kalebu ing ngisor iki: Shower head, overhead shower head, Hand shower, slider rail set, Shower holder, Shower hose, Shower set, Shower wall bracket, Shower accessories, Shower Bidet, Shower & aksesoris kamar mandi uga perdagangan karo produk sanitary ware liyane ing Made in China Website.

Sirah pancuran nduwur sirah minangka produk utama kita. We duwe luwih saka 80 produk ing macem-macem wujud kanggo pelanggan kanggo milih saka. Urip beting produk kita rong taun, nanging urip layanan bisa tekan 5-10 taun. Padha bisa dituku kanthi kapisah, lan uga bisa digunakake karo tangan padusan lan kolom padusan. Bahan mentah sing digunakake ing kabeh gaya yaiku plastik anyar. Babagan perawatan permukaan, gaya klasik kita kabeh dilapisi krom, nanging yen sampeyan pengin ngatur, kita uga bisa nindakake.

Kita nduweni kemampuan sing kuat kanggo ngembangake macem-macem produk anyar kanthi macem-macem ukuran lan spesifikasi kanggo para pelanggan sing luwih tuwa kanthi macem-macem pilihan kanthi syarat sing beda. Kualitas produk sing dhuwur dijamin dening teknologi canggih, peralatan modern, lan kontrol kualitas ing saben tahap produksi. Kanthi sesanti Manajemen lan terus wutah, sirah padusan nduwur sirah ngedol uga ing pasar global, kang wis entuk reputasi banget. Bisnis kita spesialis ing R&D, OEM, ODM.
Go karo Huanyu, pilihan sing paling apik.
View as  
 
Tuku produk saka pabrik kita sing diarani Huanyu Sanitary Ware yaiku salah sawijining Kepala Pancuran Overhead produsen lan pemasok terkemuka ing china. Kualitas Tinggi Kepala Pancuran Overhead kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas murah. Kita duwe akeh banget produk kanggo nyedhiyakake layanan grosir. Sampeyan bisa yakin manawa tuku rega murah saka pabrik kita.