Ngarep > Produk > Kepala Pancuran > Kepala Pancuran Tangan > Pancuran Tangan Lima-Fungsi Plastik ABS
Pancuran Tangan Lima-Fungsi Plastik ABS
  • Pancuran Tangan Lima-Fungsi Plastik ABSPancuran Tangan Lima-Fungsi Plastik ABS
  • Pancuran Tangan Lima-Fungsi Plastik ABSPancuran Tangan Lima-Fungsi Plastik ABS
  • Pancuran Tangan Lima-Fungsi Plastik ABSPancuran Tangan Lima-Fungsi Plastik ABS

Pancuran Tangan Lima-Fungsi Plastik ABS

Pancuran Tangan Lima Fungsi Plastik ABS Iki dudu padusan bertekanan, cocog kanggo tekanan banyu normal, banyune alus, ora ana sensasi tingling, lan padusan luwih nyaman.

Model:HY-041

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tuku Pancuran Tangan Lima Fungsi Plastik ABS saka Produsen China


1. Pengenalan produk

kita nyedhiyakake plastik ABS Lima-Fungsi Hand Shower krom kualitas dhuwur kanthi Garansi 2 taun. Kita wis setya kanggo sanitary ware kanggo 10 taun, lan kita pelanggan dumunung ing macem-macem wilayah ing donya. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


jeneng

Plastik ABS Pancuran Tangan Lima Fungsi

Merk

HUANYU

Nomer Model

HY-041

Diameter pasuryan

105 mm

Fungsi

5 Fungsi

Bahan

ABS

lumahing

Chromed

Tekanan Kerja

0.05-1.6Mpa

Test Segel

1.6 ± 0.05Mpa lan 0.05 ± 0.01Mpa, tetep 1 min, ora bocor

Tingkat Aliran

≤12L / Min

Plating

Tes semprotan uyah asam≥24 utawa 48 jam

Customized

OEM & ODM disambut


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Plastik ABS Pancuran Tangan Lima-Fungsi, cocok kanggo kabeh jinis jedhing, ora ketompo ing omah, hotel cepet, utawa papan liyane mbutuhake peralatan padusan.

4. Detail Produk

Plastik ABS Pancuran Tangan Lima Fungsi Plastik ABS anyar, ora beracun, tahan nyandhang apik, tahan suhu dhuwur, tahan bledosan sing apik
Multi-fungsi imbuhan limang kacepetan, alon-alon flip paddle pindah, ngalih mode beda ing bakal.
Ukuran antarmuka standar internasional.



5. Kualifikasi produk

Yen sampeyan butuh sertifikasi liyane kaya ACS, SASO, ETC., kita seneng menehi pitulung kanggo sampeyan.



6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Kita bakal milih cara paling apik miturut panjalukan customer.
1. Miturut Air, menyang bandara dituduhake.
2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Miturut Segara, menyang pelabuhan laut sing dituduhake.

porsi:



7. FAQ

P. Apa jenis perusahaan kita?
Kita minangka perusahaan dagang lan uga duwe pabrik dhewe.
Perusahaan kita dumunung ing Cixi, Ningbo, sing cedhak banget karo Hangzhou Bay Cross-sea Bridge. Butuh 1 jam nganggo Mobil saka Hangzhou, lan 2 jam nganggo mobil saka Shanghai.
 
P. Apa sampeyan duwe pratelan lan kepiye cara ngatasi?
Yen masalah saka kita designã € soratchã € bocor lan paket, kita bakal tanggung jawab.
Yen masalah saka transportasi, kita bisa nyuplai laporan Fall Down Test, mbantu pratelan kanggo perusahaan kapal.
Yen ana produk risak karo jumlah cilik, kita bakal ngirim kanggo ngganti ing urutan sabanjuré minangka gambar utawa vedio.
 
Q.Carane njamin kualitas produk?
Jaminan Bahan:Kabeh bahan produk nggunakake plastik ABS seger 757/707.
Jaminan Permukaan: 100% Inspeksi kanggo ngindhari goresan, plating sing ilang, nggawe reresik permukaan tanpa titik.
Jaminan panggunaan: Tes ing tekanan banyu 0.5MPa, priksa manawa saben sirah padusan bisa mlaku kanthi apik tanpa bocor.
Jaminan Aman: Gunakake ABS lan bahan karet sing sehat, supaya ora ana polusi banyu saka materi kasebut
 
P. Babagan Sampel
We are pleased kanggo nyedhiyani sampel free kanggo customer, lan uga jumlah cilik pesenan nyoba ditampa, nanging muga-muga sampeyan bisa mbayar ragad transportasi, lan bisa dipotong yen sampeyan nggawe pesenan.


Panas Tags: Pancuran Tangan Lima Fungsi Plastik ABS, Produsen, Grosir, China, Rega, Pabrik, Pemasok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.