Ngarep > Babagan Kita >Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited.


Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited. tim energik lan profesional fokus ing produk jedhing utamané ing produk padusan: sirah padusan, pesawat padusan, selang padusan, Sliding alur.


Kita ana ing kutha Cixi ing ngendi ewonan padusan lan pabrik selang ing kene, umume minangka pabrik kulawarga ing 10 buruh, kauntungan kita yaiku njaga hubungan sing apik karo sebagian besar pabrik ing kene lan mbantu ngekspor produk menyang jagad iki, mesthine. uga mbantu pelanggan nemokake rega paling apik ing kene. Aja padha sumelang ing bab kualitas, kita duwe sistem pengawasan ketat kanggo njamin kualitas. Kita wis ana ing garis iki luwih saka 10 taun, supaya kita ngerti fokus ing krom, bocor, perasaan fungsi pangowahan lan liya-liyane.


Kita uga duwe departemen desain dhewe, yen sampeyan pengin ngrancang sirah padusan anyar utawa pengin mbukak jamur kanggo padusan saiki nanging nglereni biaya, mung golek kita, nyoba kanggo desain jamur rega paling apik kanggo sampeyan.




Aplikasi Produk
Kamar mandi kulawarga, kamar mandi hotel, kamar mandi ...

Sertifikat kita
ACS, Rohs, Reach, CE/

Peralatan Produksi
240 set mesin ngecor injeksi,
30 set mesin selang padusan
8 set mesin packing


Pasar Produksi
EU, Timur Tengah, Amerika Selatan, Asia Tenggara