spanduk3

Produk Unggulan

  • Kluwarga Ngalih Hand Shower Kepala

    Kluwarga Ngalih Hand Shower Kepala

    sirah padusan tangan ngalih Kluwarga iki nguripake limang Gir ing 45 derajat lan ngalih menyang limang Gir stopkontak beda gampang. Resin ABS kualitas dhuwur, safety / ijo / perlindungan lingkungan

  • Pancuran Genggam Lima Fungsi Rumah Tangga

    Pancuran Genggam Lima Fungsi Rumah Tangga

    Pancuran Genggam Lima-Fungsi Rumah Tangga Lima cara stopkontak banyu bisa diowahi kanthi karsa kanggo nyukupi kabutuhan kulawarga kabeh.

  • Electroplating Lima-Fungsi Hand Shower

    Electroplating Lima-Fungsi Hand Shower

    Pancuran Tangan Lima Fungsi Electroplating Iki Seneng padusan ing tekanan banyu normal. Silikon berkualitas tinggi, kuat lan awet

  • Pancuran Tangan Lima-Fungsi Plastik ABS

    Pancuran Tangan Lima-Fungsi Plastik ABS

    Pancuran Tangan Lima Fungsi Plastik ABS Iki dudu padusan bertekanan, cocog kanggo tekanan banyu normal, banyune alus, ora ana sensasi tingling, lan padusan luwih nyaman.

Kategori Produk

  • Kepala Pancuran
  • Selang Pancuran
  • Rel Pancuran
  • Set Pancuran

Babagan awake dhewe

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, tim energik lan profesional fokus ing produk jedhing utamané ing produk padusan: sirah padusan, padusan set, padusan selang, Sliding alur.

Kanggo pitakon babagan produk kayata Kepala Pancuran, Selang Pancuran, Set Pancuran utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal sesambungan sajrone 24 jam.

Produk anyar